Welkom op de vernieuwde homepage van MeMo

Overige edities

ePack

Vanaf schooljaar 2008/2009 kunt u gebruikmaken van het ePack bij de nieuwe MeMo voor 3+4 vmbo, als u daarvoor een licentie heeft aangeschaft.

ePack voor leerlingen
Het ePack voor leerlingen helpt leerlingen om effectief en op een motiverende wijze te leren. Via de methodesite kunnen leerlingen o.a. Studiehulp raadplegen computerlessen, samenvatters, praktische opdrachten en diagnostische toetsen maken.

ePack voor docenten
Docenten kunnen de informatie uit het ePack voor leerlingen ook gebruiken. Daarnaast kunnen docenten het docentenboek en het toetsenboek downloaden.

ePack licenties aanschaffen?
Het ePack is via de methodesite toegankelijk met een docenten- of leerlinglicentie. Bestelinformatie vindt u in de webshop.


 projectenreeks

Registreren
Om gebruik te kunnen maken van het lesmateriaal, moet u zich registreren. Links onder aan deze pagina ziet u een link naar de registratiewizard. Deze wizard helpt u stap voor stap door het registratieproces.

Registratie leerlingen
Ook als leerling moet je jezelf registreren. Hiervoor heb je het klassenwachtwoord nodig. Dit klassenwachtwoord krijg je van de docent. Het klassenwachtwoord is niet het wachtwoord waarmee je kunt inloggen, maar het is nodig om de registratieprocedure te kunnen starten. Als je op 'registreren' klikt, word je door het registratieproces geleid. Je kiest dan je eigen gebruikersnaam en wachtwoord.

Leerlingen- en docentengedeelte op deze site
Voor leerlingen is er een apart gedeelte op deze site. Als leerling vind je hier opdrachten die bij het boek horen. Maar je kunt hier ook terecht voor gratis huiswerkhulp. Zo kun je in het huiswerkforum vragen stellen die door een docent worden beantwoord. Ook heb je gratis toegang tot nuttige studietips en samenvattingen.

Op het docentengedeelte staan nu ook de antwoorden van de internetopdrachten. Daarnaast kunt u in het forum met uw collega's van gedachten wisselen. Dit gedeelte is alleen toegankelijk voor docenten.

NIEUWS

Een soort historisch CSI. Dat vinden leerlingen leuk!
Dit is een van de reacties op de nieuwe editie van Memo voor de onderbouw.
Lees verder [2-9-2010]